Villetta Capodimonte Guest House

Napoli
Villetta Capodimonte Guest House Genel
Villetta Capodimonte Guest House Öne Çıkan Resim
Villetta Capodimonte Guest House Dış Mekan
Villetta Capodimonte Guest House Dış Mekan
Villetta Capodimonte Guest House Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Villetta Capodimonte Guest House
Via Macedonia, 26 , Napoli

Villetta Capodimonte Guest House konaklamanızda Napoli merkezinde, Catacombe di San Gennaro ile 6 dakika sürüş mesafesinde ve Napoli Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 15 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Teatro di San Carlo ile 5,5 km (3,4 mil) ve Kraliyet Sarayı ile 5,7 km (3,5 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x