Villas S'argamassa

S'Argamassa
Villas S'argamassa Genel
Villas S'argamassa Genel
Villas S'argamassa Öne Çıkan Resim
Villas S'argamassa Dış Mekan
Villas S'argamassa Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Villas S'argamassa
Avinguda De S Argamassa, 103 , S'Argamassa

Santa Eulalia del Rio bölgesindeki Villas S'argamassa misafirlere Las Dalias Hippy Market ve Puig de Missa ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Punta Arabi Hippi Pazarı ile 2,9 km ve Santa Eulalia Marina ile 3,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 15 odada şömine ve özel havuz vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

15 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x