Villas Pico Bonito

Northern Coast, La Ceiba
Villas Pico Bonito Genel
Villas Pico Bonito Genel
Villas Pico Bonito Öne Çıkan Resim
Villas Pico Bonito Dış Mekan
Villas Pico Bonito Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Villas Pico Bonito
Km 7.5 Carretera de Yaruca Northern Coast, La Ceiba

Villas Pico Bonito konaklamanızda La Ceiba bölgesinde, Pico Bonito Ulusal Parkı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Megaplaza Alışveriş Merkezi ile 14 km (8,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu küçük otel D’Antoni Golf Club ile 14,1 km (8,7 mi) ve Refugio de Vida Silvestre Cuero y Salado ile 14,5 km (9 mi) mesafede.

Yemek servisi için Hidden Paradise Bar&Grill ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ceiba
Ceiba Tree Lodge
Del
Del Rio
Room
El Bejuco
Room
La Casita
Room
Cangrejal River Lodge
Room
Colibri
Room
Jungle Room
Room
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x