Villas of Elephant Walk, TCI

Caicos Adaları, Grace Körfezi
Villas of Elephant Walk, TCI Öne Çıkan Resim
Villas of Elephant Walk, TCI Dış Mekan
Villas of Elephant Walk, TCI Dış Mekan
Villas of Elephant Walk, TCI İç Mekan
Villas of Elephant Walk, TCI Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
Villas of Elephant Walk, TCI
11 Sandcastle Rd Caicos Adaları, Grace Körfezi

Bu villa misafirlere Providenciales merkezinde, Providenciales Beaches ve Grace Bay Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa The Regent Village Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,6 km) ve Salt Mills Plaza ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Bu villa içindeki 4 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x