Villas Ixzi Plus

Ixtapa
Villas Ixzi Plus Genel
Villas Ixzi Plus Öne Çıkan Resim
Villas Ixzi Plus Dış Mekan
Villas Ixzi Plus Dış Mekan
Villas Ixzi Plus Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Villas Ixzi Plus
Paseo Golondrinas No. 37 Residencial Camp De Golf Palma Real , Ixtapa

Villas Ixzi Plus misafirlere Ixtapa bölgesinde, golf sahasına yakın, Ixtapa Golf Sahası ve El Palmar Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Zihuatanejo Koyu ile 4,4 mi (7 km) ve La Ropa Plajı ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x