Villas F & B Summer Collection - Aegean Residence

Thrace, Kassandra
Villas F & B Summer Collection - Aegean Residence Öne Çıkan Resim
Villas F & B Summer Collection - Aegean Residence Dış Mekan
Villas F & B Summer Collection - Aegean Residence Dış Mekan
Villas F & B Summer Collection - Aegean Residence Oda Manzaraları
Villas F & B Summer Collection - Aegean Residence Oda Düzeni
Image More +66 fotoğraf
Villas F & B Summer Collection - Aegean Residence
Kriopigi, Toroneos Bay Thrace, Kassandra

Villas F & B Summer Collection - Aegean Residence misafirlere Kassandra bölgesinde, plaj yakınında, Ammon Zeus Tapınağı ve Kalithea Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Afitos Folklor Müzesi ile 3,6 mi (5,7 km) ve Varkes Plajı ile 3,9 mi (6,4 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada şömine ve plazma televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve saç kurutma makinesi.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks,
Dubleks, 2 Yatak Odası, Jakuzi, Deniz Manzaralı
Dubleks,
Dubleks, 4 Yatak Odası, Jakuzi, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x