Villas de Trancoso

Costa Do Descobrimento, Trancoso
Villas de Trancoso Genel
Villas de Trancoso Genel
Villas de Trancoso Genel
Villas de Trancoso Genel
Villas de Trancoso Öne Çıkan Resim
Image More +120 fotoğraf
Villas de Trancoso
Estrada Velha Arraial/ Trancoso Km 23,5 Trancoso Costa Do Descobrimento, Trancoso

Porto Seguro bölgesindeki Villas de Trancoso misafirlere Rio da Barra Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Coqueiros Plajı ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Quadrado Meydanı ile 2,2 km ve Espelho Plajı ile 26,6 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Villas de Trancoso misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Villa (VIP - Sky)
Room
Süit
Room
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x