Villas De Mer

Grand'Anse Praslin
Villas De Mer Öne Çıkan Resim
Villas De Mer Dış Mekan
Villas De Mer Dış Mekan
Villas De Mer Dış Mekan
Villas De Mer Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Villas De Mer
L'Amitie, Grand Anse , Grand'Anse Praslin

Villas De Mer misafirlere Praslin Adası bölgesinde, plajda, Grand Anse Plajı yakınında ve Cousin Island ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Petite Anse Kerlan ile 2,5 mi (4 km) ve Anse Georgette Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Villas De Mer misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için İngiliz dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x