Villas Baotic

Seget
Villas Baotic Öne Çıkan Resim
Villas Baotic Dış Mekan
Villas Baotic Dış Mekan
Villas Baotic Dış Mekan
Villas Baotic Dış Mekan
Image More +136 fotoğraf
Villas Baotic
Ulica Hrvatskih Zrtava 410 , Seget

Seget bölgesindeki Villas Baotic konaklamanızda Baotic Marina ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Trogir Historic Site ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı apart daire Diocletian Sarayı ile 20,4 mi (32,8 km) ve Split Limanı ile 20,7 mi (33,3 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Deniz Manzaralı (1)
Deluxe
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Villa, Deniz Manzaralı (1)
Room
Deluxe Villa, Deniz Manzaralı (2)
Room
Deluxe Apart Daire, Deniz Manzaralı (2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x