Villas Arqueologicas Chichen Itza

Yucatan Yarımadası, Chichen Itza
Villas Arqueologicas Chichen Itza Genel
Villas Arqueologicas Chichen Itza Genel
Villas Arqueologicas Chichen Itza Genel
Villas Arqueologicas Chichen Itza Genel
Villas Arqueologicas Chichen Itza Öne Çıkan Resim
Image More +58 fotoğraf
Villas Arqueologicas Chichen Itza
Km 120 Carretera Merida-valladolid Yucatan Yarımadası, Chichen Itza

Chichen Itza bölgesindeki Villas Arqueologicas Chichen Itza misafirlere tarihi bölgede, Chichen-Itza Eski İspanyol Şehri ile El Caracol 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Cenote Ik kil ile 1,6 mi (2,6 km) ve Kukulkan Piramidi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Yemek servisi için Itzaes ideal; otelin havuz kenarı restoran içki servisi yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x