Villaggio Turistico Malibuù

Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Manduria
Villaggio Turistico Malibuù Genel
Villaggio Turistico Malibuù Öne Çıkan Resim
Villaggio Turistico Malibuù Dış Mekan
Villaggio Turistico Malibuù Dış Mekan
Villaggio Turistico Malibuù Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Villaggio Turistico Malibuù
Contrada Schiavone Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Manduria

Manduria bölgesindeki Villaggio Turistico Malibuù konaklamanızda Museo della Civiltà del Vino Primitivo Şarap Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Messapica Duvarları Arkeoloji Parkı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu tatil parkı Santuario di San Cosimo İbadethanesi ile 3,5 mi (5,7 km) ve San Leonardo Kilisesi ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Orchidea misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x