Villaggio La Fenice

Squillace Koyu, Sellia Marina
Villaggio La Fenice Genel
Villaggio La Fenice Genel
Villaggio La Fenice Öne Çıkan Resim
Villaggio La Fenice Dış Mekan
Villaggio La Fenice Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Villaggio La Fenice
Loc. Don Antonio Squillace Koyu, Sellia Marina

Sellia Marina bölgesindeki Villaggio La Fenice konaklamanızda Ionian Sea ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Sena Park ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan tatil parkı Sila Ulusal Parkı ile 14,6 mi (23,5 km) ve Parco Archeologico di Scolacium ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda Villaggio La Fenice misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Küçük mutfak olan 88 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu tatil parkı misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x