Villaggio dei Pini

Alghero - Kuzey Sardinya, Platamona
Villaggio dei Pini Genel
Villaggio dei Pini Genel
Villaggio dei Pini Genel
Villaggio dei Pini Genel
Villaggio dei Pini Genel
Image More +83 fotoğraf
Villaggio dei Pini
Loc. Platamona Alghero - Kuzey Sardinya, Platamona

Sorso bölgesindeki Villaggio dei Pini konaklamanızda, Platamona Plajı yakınında ve Bau Bau Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Balai Plajı ile 3,9 mi (6,4 km) ve Scogliolungo ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 233 klimalı odada minibar mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık tenis kortları ve açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x