Villaggio Albergo il Gabbiano

Passignano sul Trasimeno
Villaggio Albergo il Gabbiano Genel
Villaggio Albergo il Gabbiano Genel
Villaggio Albergo il Gabbiano Genel
Villaggio Albergo il Gabbiano Öne Çıkan Resim
Villaggio Albergo il Gabbiano Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Villaggio Albergo il Gabbiano
Via Perugina , Passignano sul Trasimeno

Passignano sul Trasimeno bölgesindeki Villaggio Albergo il Gabbiano misafirlere göl üzerinde, Trasimeno Gölü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sualzo Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Castello di Magione ile 2,7 mi (4,3 km) ve Zocco Şatosu ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

İtalyan mutfağı seven misafirler için Il Gabbiano ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 70 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Passignano sul Trasimeno bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Classic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Superior Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x