Village Hostel

Orta Vietnam, Tân Lập
Village Hostel Öne Çıkan Resim
Village Hostel Dış Mekan
Village Hostel Dış Mekan
Village Hostel Dış Mekan
Village Hostel İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Village Hostel
172/19 Bach Dang Phuong Tan Lap Orta Vietnam, Tân Lập

Village Hostel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Do Dien Khanh Galerisi yakınında ve Nha Trang Gece Pazarı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kapsül otel Bai Dai Plajı ile 14,1 mi (22,8 km) ve Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Kapsül otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kapsül otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Signature Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x