Village Galijot Plava Laguna

Hırvatistan Sahili, Porec
Village Galijot Plava Laguna Genel
Village Galijot Plava Laguna Genel
Village Galijot Plava Laguna Genel
Village Galijot Plava Laguna Genel
Village Galijot Plava Laguna Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Village Galijot Plava Laguna
Plava laguna Hırvatistan Sahili, Porec

Village Galijot Plava Laguna misafirlere Porec bölgesinde, deniz kıyısında, Episcopal Complex of the Euphrasian Basilica in the Historic Centre of Poreč ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Brulo Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aquacolors Porec ile 1,5 mi (2,5 km) ve Porec Marina ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, açık tenis kortu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x