Villa Zvonko

Split
Villa Zvonko Öne Çıkan Resim
Villa Zvonko İç Mekan
Villa Zvonko İç Mekan
Villa Zvonko İç Mekan
Villa Zvonko İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Villa Zvonko
5 Ul. Ivana pl. Zajca , Split

Villa Zvonko misafirlere Split (Bacvice) bölgesinde, Bacvice Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Split Riva ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Diocletian Sarayı ile 1,8 km ve Split Limanı ile 2,3 km mesafede.

Villa Zvonko misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LCD televizyon olan 11 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Kısmi Deniz Manzaralı, Zemin Kat (3)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı (4)
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı (5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x