Villa Yianna

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Néa Meságkala
Villa Yianna Genel
Villa Yianna Genel
Villa Yianna Genel
Villa Yianna Genel
Villa Yianna Genel
Image More +51 fotoğraf
Villa Yianna
Mesagala Larisas Teselya Ve Merkez Yunanistan, Néa Meságkala

Villa Yianna konaklamanızda Tempi bölgesinde, Tempi Valley ile 13,8 km (8,6 mi) ve Platamon Kalesi ile 15 km (9,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Agía Paraskeví ile 17,5 km ve George Schwartz Mansion ile 25,4 km mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Ammouda Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı yemek servisi için tavsiye edilir, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada ayrıca tur/bilet desteği, barbekü ızgaraları ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo
Family
Family Apart Daire
Panoramic
Panoramic Apart Daire
Room
Classic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x