Villa White Lake

Ohri
Villa White Lake Öne Çıkan Resim
Villa White Lake Dış Mekan
Villa White Lake Dış Mekan
Villa White Lake Dış Mekan
Villa White Lake İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Villa White Lake
Kej Marsal Tito 18 , Ohri

Ohri bölgesindeki Villa White Lake konaklamanızda, Natural and Cultural Heritage of the Ohrid region ve Ohrid Gölü yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Cyril ve Methodius Heykeli ile 1 mi (1,6 km) ve Monuments of Saints Cyril and Methodius ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x