Villa Victoria

Kuzey Kıyısı, Urbanización Tavarez
Villa Victoria Öne Çıkan Resim
Villa Victoria Dış Mekan
Villa Victoria Dış Mekan
Villa Victoria Dış Mekan
Villa Victoria Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Villa Victoria
Camino Llibre, Vista del Norte Kuzey Kıyısı, Urbanización Tavarez

Villa Victoria misafirlere Sosua merkezinde, Mundo King Sanat Müzesi ve Coral Reef Kumarhanesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kır evi Sosua Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Dorada Plajı ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede.

Kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç LCD televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda
Room
Basic Ev, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x