Villa Victor Louis

Aquitaine, Bordo
Villa Victor Louis Genel
Villa Victor Louis Öne Çıkan Resim
Villa Victor Louis Dış Mekan
Villa Victor Louis Kahvaltı
Villa Victor Louis Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Villa Victor Louis
42 rue Rodrigues Pereire Aquitaine, Bordo

Villa Victor Louis size Bordo merkezinde, St. Seurin Bazilikası ile 3 dakika yürüyüş ve Palais Gallien ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Place de la Bourse ile 1,3 mi (2,1 km) ve Şarap Şehri Müzesi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Stüdyo
Stüdyo
Süit
Süit
Room
Superior Oda
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x