Villa Verde

Western Sicily, Alcamo
Villa Verde Öne Çıkan Resim
Villa Verde Dış Mekan
Villa Verde Dış Mekan
Villa Verde Dış Mekan
Villa Verde Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Villa Verde
Contrada Bosco Cavaseno 159 Western Sicily, Alcamo

Alcamo bölgesindeki Villa Verde misafirlere banliyöde, Uzzaredru Deniz Müzesi ve Calathamet Castle ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tonnara Di Scopello ile 9,5 mi (15,3 km) ve Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve özel spa küveti olan 7 ayrı ayrı döşenmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x