Villa Valley of Roses

Balkan Mountains, Gorno Sakhrane
Villa Valley of Roses Genel
Villa Valley of Roses Genel
Villa Valley of Roses Genel
Villa Valley of Roses Genel
Villa Valley of Roses Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Villa Valley of Roses
Pavel Bania Balkan Mountains, Gorno Sakhrane

Pavel Banya bölgesindeki Villa Valley of Roses konaklamanızda Shipka Monastery ve Freedom Monument ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Ancient and Primeval Beech Forests of the Carpathians and Other Regions of Europe ile 8,8 mi (14,1 km) ve Nativity Memorial Church ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Villada yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için şömine olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sağlık kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x