Villa Tristan - Private Pool Balcony Gazebo

Petitenget
Villa Tristan - Private Pool Balcony Gazebo Genel
Villa Tristan - Private Pool Balcony Gazebo Genel
Villa Tristan - Private Pool Balcony Gazebo Öne Çıkan Resim
Villa Tristan - Private Pool Balcony Gazebo Dış Mekan
Villa Tristan - Private Pool Balcony Gazebo İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Villa Tristan - Private Pool Balcony Gazebo
Jl. Lebak Sari 6A Seminyak, Badung , Petitenget

Seminyak bölgesindeki Villa Tristan - Private Pool Balcony Gazebo misafirlere Petitenget Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Batu Belig Plajı ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu villa Double Six Plajı ile 4,2 km (2,6 mil) ve Legian Plajı ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Villa Tristan - Private Pool Balcony Gazebo misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirlerimiz için 2 klimalı odada özel havuz ve Akıllı televizyonlar vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
City Villa, 3 Yatak Odası, Balkon
Room
City Villa, 2 Yatak Odası, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x