Villa Tranquilla

La Gaspara
Villa Tranquilla Genel
Villa Tranquilla Öne Çıkan Resim
Villa Tranquilla Dış Mekan
Villa Tranquilla Dış Mekan
Villa Tranquilla Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Villa Tranquilla
Calle de la Luz, 128-12 Urbanización Don Pedro , La Gaspara

Estepona bölgesindeki Villa Tranquilla konaklamanızda, Malaga Province Beaches ve Cristo Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire Estepona Golf ile 1,7 mi (2,7 km) ve Estepona Limanı ve Marinası ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirler için 4 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı (The Pool Apartment)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (The Fountain Apartment)
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (The Palm Terrace Apartment)
Deluxe
Deluxe Dubleks, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x