Villa Tomas

Serra De Tramuntana, Pollensa
Villa Tomas Öne Çıkan Resim
Villa Tomas Dış Mekan
Villa Tomas Dış Mekan
Villa Tomas Oda Düzeni
Villa Tomas Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Villa Tomas
CALLE PINSA, 15 Serra De Tramuntana, Pollensa

Pollensa (Urbanització Gotmar) bölgesindeki bu villa misafirlere Playa del Port de Pollença ve Pollensa Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Playa de Muro ile 7 mi (11,3 km) ve Alcudia Limanı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Klimalı bu villada şömine ve özel havuz ayrıcalığı yaşayın. Size özel, veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x