Villa Thirty Three

Lekki
Villa Thirty Three Genel
Villa Thirty Three Öne Çıkan Resim
Villa Thirty Three Dış Mekan
Villa Thirty Three Dış Mekan
Villa Thirty Three Dış Mekan
Image More +8 fotoğraf
Villa Thirty Three
33 OLADIMEJI CLOSE LEKKI PHASE 1 LAGOS. , Lekki

Villa Thirty Three misafirlere Lekki (Lekki Kademe 1) bölgesinde, Nike Sanat Galerisi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Filmhouse IMAX ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Elegushi Kraliyet Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Lekki El Sanatları Pazarı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 18 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Süit
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x