Villa Thebaïde Chambres d'hôtes

Provence (bölge), Laudun
Villa Thebaïde Chambres d'hôtes Öne Çıkan Resim
Villa Thebaïde Chambres d'hôtes Dış Mekan
Villa Thebaïde Chambres d'hôtes Dış Mekan
Villa Thebaïde Chambres d'hôtes Dış Mekan
Villa Thebaïde Chambres d'hôtes Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Villa Thebaïde Chambres d'hôtes
250 Rue Albert Camus Provence (bölge), Laudun

Laudun bölgesindeki Villa Thebaïde Chambres d'hôtes konaklamanızda, Domaine Pelaquie ve Le Visiatome Enerji Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Pont du Gard ile 18,6 mi (30 km) ve Albert-Andre Müzesi ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Table d'hôtes, Villa Thebaïde Chambres d'hôtes misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Bignone)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Roseraie)
Süit
Süit (Cerises)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x