Villa Taman Padi

Lesser Sunda Islands, Abang
Villa Taman Padi Öne Çıkan Resim
Villa Taman Padi Dış Mekan
Villa Taman Padi Dış Mekan
Villa Taman Padi Dış Mekan
Villa Taman Padi Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Villa Taman Padi
Jalan Amed, Bunutan Amed, Kabupaten Karangasem Lesser Sunda Islands, Abang

Villa Taman Padi misafirlere Karangasem bölgesinde, deniz kıyısında, Jemeluk Viewpoint ve Jemeluk Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Amed Plajı ile 1 mi (1,5 km) ve Lipah Beach ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 3 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x