Villa Talamo

Maremma, Fonte Blanda
Villa Talamo Öne Çıkan Resim
Villa Talamo Dış Mekan
Villa Talamo Dış Mekan
Villa Talamo İç Mekan
Villa Talamo İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Villa Talamo
Via Gaetano Carotti 8 Fonteblanda Maremma, Fonte Blanda

Villa Talamo misafirlere Orbetello bölgesinde, denize sıfır, La Spiaggia di Bengodi yakınında ve Parco Emozionale e Luminarie di Fontermosa Tema Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Talamone Beach ile 3,2 mi (5,2 km) ve Azienda Bruni ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Villa Talamo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafilere lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Koy Manzaralı (Private External Bathroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x