Villa Sutra

Lesser Sunda Islands, Pemuteran
Villa Sutra Öne Çıkan Resim
Villa Sutra Dış Mekan
Villa Sutra Dış Mekan
Villa Sutra Yerinde Yemek
Villa Sutra Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Villa Sutra
Jalan Arjuna, Banjar Loka Segara Lesser Sunda Islands, Pemuteran

Bu villa misafirlere Pemuteran bölgesinde, plaj yakınında, Bio-Rock Pemuteran Bali ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pemuteran Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Lovina Plajı ile 27,3 mi (44 km) ve Bukit Batu Kursi ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Frangipani misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve LCD televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x