Villa SPACE

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Villa SPACE Öne Çıkan Resim
Villa SPACE Dış Mekan
Villa SPACE Kahvaltı
Villa SPACE Kahvaltı
Villa SPACE Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Villa SPACE
No. 32 Pillagoda Temple Lane Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Villa SPACE konaklamanızda Unawatuna bölgesinde, okyanus kıyısında, Unawatuna Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Dalawella Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Mihiripenna Plajı ile 2,4 km ve Orman Plajı ile 3,8 km mesafede.

Pansiyonun restoranı Villa Space misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 6 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Koloniyel stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Villa, 6 Yatak Odası, Balkon/Veranda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x