Villa Soraya

Cava de Tirreni
Villa Soraya Öne Çıkan Resim
Villa Soraya Dış Mekan
Villa Soraya Dış Mekan
Villa Soraya Dış Mekan
Villa Soraya Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Villa Soraya
Località Fano , Cava de Tirreni

Cava de' Tirreni bölgesindeki Villa Soraya misafirlere kırsal bölgede, Sorrento Peninsula ve La Trinita della Cava Manastır Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 15,9 mi (25,6 km) ve Salerno Limanı ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Villa Soraya misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere minibar ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Deluxe Süit, Dağ Manzaralı
Room
Family Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x