Villa Sonia

Malia
Villa Sonia Genel
Villa Sonia Genel
Villa Sonia Öne Çıkan Resim
Villa Sonia Dış Mekan
Villa Sonia Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Villa Sonia
Grammatikaki , Malia

Villa Sonia misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Malia Beach ve Stalis Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Star Beach Water Park ile 4 mi (6,4 km) ve Malia Sarayı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Villa Sonia misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x