Villa Sofia

Decentralized Administration Of The Aegean, Ialyssos Plajı
Villa Sofia Genel
Villa Sofia Genel
Villa Sofia Genel
Villa Sofia Öne Çıkan Resim
Villa Sofia Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Villa Sofia
Akropoleos Decentralized Administration Of The Aegean, Ialyssos Plajı

Villa Sofia misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Stamatiadis Mineraloji ve Paleontoloji Müzesi ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Rodos Limanı ile 5,5 mi (8,8 km) ve Faliraki Su Parkı ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için villa sofia bar ideal; a havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için 20 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire
Room
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x