Villa Sevasti

Pieria, Sevasti
Villa Sevasti Genel
Villa Sevasti Öne Çıkan Resim
Villa Sevasti Dış Mekan
Villa Sevasti Oda Düzeni
Villa Sevasti Banyo Tipleri
Image More +36 fotoğraf
Villa Sevasti
Sevasti Pieria, Sevasti

Villa Sevasti konaklamanızda Katerini bölgesinde, Leptokarya Plajı ile 34,3 km (21,3 mi) ve Olimpos Dağı ile 50,4 km (31,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Thessaloniki Port ve Selanik Beyaz Kulesi ile aynı bölgededir.

Villa Sevasti misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki vücut bakımı ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x