Villa Sedap Malam

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Villa Sedap Malam Genel
Villa Sedap Malam Öne Çıkan Resim
Villa Sedap Malam Oda Düzeni
Villa Sedap Malam Oda Düzeni
Villa Sedap Malam Oda Düzeni
Image More +35 fotoğraf
Villa Sedap Malam
Jl. Saridewi Lesser Sunda Islands, Seminyak

Bu villa misafirlere Seminyak (Dyanapura) bölgesinde, Seminyak Plajı ve Gado Gado Plajı yakınında. Bu 4 yıldızlı villa Legian Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Kuta Plajı ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve LED televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x