Villa Sao Jose

Sotavento Islands, Santa Cruz
Villa Sao Jose Genel
Villa Sao Jose Genel
Villa Sao Jose Genel
Villa Sao Jose Genel
Villa Sao Jose Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Villa Sao Jose
Pedra Badejo CP 58 Sotavento Islands, Santa Cruz

Villa Sao Jose konaklamanızda Santa Cruz bölgesinde, Pedra Badejo Plajı ile 4,2 km (2,6 mi) ve Pedra Badejo Belediye Alışveriş Merkezi ile 5,2 km (3,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Poilão Barajı ile 9,4 km (5,9 mi) ve Mangue Plajı ile 14,5 km (9 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Sao Jose ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere vantilatör ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak (Coral)
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak (Amarelo)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x