Villa Santa Maria

Thiruvananthapuram
Villa Santa Maria Genel
Villa Santa Maria Genel
Villa Santa Maria Genel
Villa Santa Maria Öne Çıkan Resim
Villa Santa Maria Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Villa Santa Maria
Veli Sanghumugham Rd Near St. Sebastian Church , Thiruvananthapuram

Villa Santa Maria konaklamanızda Thiruvananthapuram bölgesinde, Shri Padmanabhaswamy Tapınağı ile 6,1 km (3,8 mi) ve Thiruvananthapuram Devlet Tıp Fakültesi ile 7,4 km (4,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Thiruvananthapuram Hayvanat Bahçesi ile 8 km (5 mi) ve Napier Müzesi ile 8,3 km (5,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Villa, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x