Villa Safari

Seminyak
Villa Safari Öne Çıkan Resim
Villa Safari İç Mekan
Villa Safari İç Mekan
Villa Safari Kahvaltı
Villa Safari Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
Villa Safari
Jalan Saraswati II No. 9, Seminyak , Seminyak

Bu villa misafirlere Seminyak (Günbatımı Yolu) bölgesinde, Restoranlar Sokağı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Double Six Plajı ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu villa Legian Plajı ile 4,2 km (2,6 mil) ve Waterbom Bali Su Parkı ile 7,1 km (4,4 mil) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş villada özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve DVD oynatıcı var. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve masa sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x