Villa Rusa Biru

Lesser Sunda Islands, Tibubeneng
Villa Rusa Biru Genel
Villa Rusa Biru Genel
Villa Rusa Biru Genel
Villa Rusa Biru Genel
Villa Rusa Biru Genel
Image More +88 fotoğraf
Villa Rusa Biru
Jalan Pantai Berawa, Gang Drupadi Lesser Sunda Islands, Tibubeneng

Bu villa konaklamanızda Canggu (Berawa) bölgesinde, Batu Belig Plajı ve Batu Bolong Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu villa Berawa Plajı ile 2,7 km (1,7 mil) ve Masceti Tapınağı ile 5,7 km (3,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve LCD televizyon mevcut. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x