Villa Rosita

Banjarangkan
Villa Rosita Öne Çıkan Resim
Villa Rosita Dış Mekan
Villa Rosita Dış Mekan
Villa Rosita Dış Mekan
Villa Rosita Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Villa Rosita
Jl. Pantai Tegal Besar, Negari Banjarangkan , Banjarangkan

Bu villa misafirlere Banjarangkan bölgesinde, plajda, Lebih Plajı ve Bali Marine ve Safari Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Sanur Plajı ile 14,4 mi (23,2 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 11,2 mi (18,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve LCD televizyon mevcut. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu vardır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 5 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x