Villa Rosa

Sicilya Güney Sahili, Modica
Villa Rosa Genel
Villa Rosa Genel
Villa Rosa Genel
Villa Rosa Genel
Villa Rosa Genel
Image More +47 fotoğraf
Villa Rosa
via Michelica Crocevie 20D Sicilya Güney Sahili, Modica

Modica bölgesindeki Villa Rosa misafirlere nehir üzerinde, Ispica Mağarası ve Chiesa Santa Maria del Carmine ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Museo Civico ile 3,5 mi (5,6 km) ve Chiesa di San Giorgio ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablolu İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilebilir, Bahçe Manzaralı
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x