Villa Romana Relax Suites

Santa Maria la Carita
Villa Romana Relax Suites Genel
Villa Romana Relax Suites Öne Çıkan Resim
Villa Romana Relax Suites Dış Mekan
Villa Romana Relax Suites Dış Mekan
Villa Romana Relax Suites Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Villa Romana Relax Suites
142 Via Madonna delle Grazie , Santa Maria la Carita

Villa Romana Relax Suites konaklamanızda Santa Maria la Carità bölgesinde, Stabia Arkeoloji Alanı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 5,4 km (3,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan konak otel Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 13,4 km (8,3 mi) ve Herculaneum Antik Kenti ile 20,1 km (12,5 mi) mesafede.

Konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Pompei)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Castellammare)
Room
Villa, 6 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x