Villa Rajski Dvor1

Split Adaları, Bol
Villa Rajski Dvor1 Öne Çıkan Resim
Villa Rajski Dvor1 Dış Mekan
Villa Rajski Dvor1 İç Mekan
Villa Rajski Dvor1 İç Mekan
Villa Rajski Dvor1 Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Villa Rajski Dvor1
Put Zlatnog rata 34a Split Adaları, Bol

Villa Rajski Dvor1 misafirlere Bol bölgesinde, plaj yakınında, Bol Gezinti Yolu ve Dragon’s Cave ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Zlatni Rat Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Galerija Branislav Dešković ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 plaj barı ideal. Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 80-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Grand
Grand Apart Daire
Stüdyo
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x