Villa Raffaella

Salento Yarımadası (bölge), Santa Cesarea Terme
Villa Raffaella Öne Çıkan Resim
Villa Raffaella Dış Mekan
Villa Raffaella Dış Mekan
Villa Raffaella Dış Mekan
Villa Raffaella Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Villa Raffaella
Via Umberto I 22 Salento Yarımadası (bölge), Santa Cesarea Terme

Villa Raffaella misafirlere Santa Cesarea Terme bölgesinde, plaj yakınında, Terme di Santa Cesarea ve Santa Cesarea Terme Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Tower Miggiano ile 0,8 mi (1,3 km) ve Spiaggia di Porto Miggiano ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca rezidansta belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu rezidansta misafirler için ayrıca otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Rezidansta konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Deniz Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu, Deniz Manzaralı
Room
Superior Dört Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x