Villa Principe di Belmonte

Sicilya Güney Sahili, Ispica
Villa Principe di Belmonte Dış Mekan
Villa Principe di Belmonte Dış Mekan
Villa Principe di Belmonte Dış Mekan
Villa Principe di Belmonte Dış Mekan
Villa Principe di Belmonte Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Villa Principe di Belmonte
Contrada Crocefia Sicilya Güney Sahili, Ispica

Ispica bölgesindeki Villa Principe di Belmonte misafirlere kırsal bölgede, Chiesa della Santissima Annunziata ve La Chiesa Madre 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Santa Maria di Focallo Plajı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Pietre Nere Plajı ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ispica bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x