Villa Portsea

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Villa Portsea Öne Çıkan Resim
Villa Portsea Dış Mekan
Villa Portsea İç Mekan
Villa Portsea Oda Düzeni
Villa Portsea Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Villa Portsea
Gg. Orchid Lesser Sunda Islands, Petitenget

Bu villa misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, TAKSU Bali Galerisi ve Petitenget Hindu Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Legian Plajı ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x