Villa Pitiana

Val Di Sieve, Donnini
Villa Pitiana Genel
Villa Pitiana Genel
Villa Pitiana Genel
Villa Pitiana Genel
Villa Pitiana Genel
Image More +62 fotoğraf
Villa Pitiana
Via Provinciale Per Tosi 7 Loc. Donnini Val Di Sieve, Donnini

Villa Pitiana konaklamanızda Reggello bölgesinde, The Mall Luxury Outlet ile 11 km (6,8 mi) ve Masaccio Dini Sanat Müzesi ile 11,9 km (7,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Castello di Nipozzano Şaraphanesi ile 13,7 km ve Abbazia di Vallombrosa ile 15,4 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 65 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x