Villa Picasso

Lagos
Villa Picasso Genel
Villa Picasso Öne Çıkan Resim
Villa Picasso Dış Mekan
Villa Picasso Dış Mekan
Villa Picasso İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Villa Picasso
62A, Ademola Adetokunbo Street Opposite Eko Hotel & Suites , Lagos

Villa Picasso misafirlere Lagos merkezinde, Kuramo Plajı ve Bar Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Landmark Beach ile 1,7 mi (2,7 km) ve Eko Gym and Spa ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x